Mgc Domžale Filorga 20 Posto 768×500

20 % popust na FILORGA

Od 3. 5. do 31. 5. 2023 izkoristite 20 % popust na vse izdelke znamke FILORGA.

Francoska blagovna znamka Filorga je strokovnjak za kozmetiko proti staranju. Njena zgodovina sega do 70-ih let preteklega stoletja, ko je dr. Tordjman začel z raziskavami problematike staranja kože. Blagovna znamka je patentirala tehnologijo NCEF® – edinstveno rešitev, ki ta proces upočasnjuje in korigira že nastale nepopolnosti.

Najprej so Laboratoires Filorga začeli razvijati profesionalne pripravke. Pilingi iz sadnih kislin, mezoterapije in vbrizgavanje hialuronske kisline so poželi velik uspeh pri strokovnjakih za estetsko medicino in dermatologijo.

Filorgo je navdihnil uspeh lastne profesionalne nege in je leta 2007 vpeljala prvo linijo izdelkov za domačo rabo. Kolekcija Medi-Cosmetique® ponuja neinvazivne, vendar prav tako učinkovite rešitve. Učinkovitost kreme Filorga Time Filler ali maske Filorga Meso Mask lahko preizkusite doma, ne da bi obiskali kliniko. Kozmetika Filorga odstranjuje gube, koži vrača sij, gostoto in čvrstost, vam pa izpolni željo po koži krasnega videza brez znakov staranja in nepopolnosti.