Lekarna Bistrica Ekipa

Lekarna Bistrica je svoja vrata prvič odprla 4. novembra 2013 v Medgeneracijskem centru Bistrica. Po skoraj devetih letih delovanja smo se preselili v nove, večje in moderno opremljene prostore v Mercator center Domžale. Z dvema vhodoma, prvi naravnost z glavne vpadnice v samo mesto Domžal in drugi neposredno iz trgovskega centra, je lekarna odprla svoja vrata mnogo širšemu krogu Domžalčanov.

Trenutno je v lekarni zaposlenih 7 magistrov farmacije, ki se s svojimi nasveti in prijazno besedo trudimo ustreči našim strankam in za njih poiskati kar najboljšo rešitev za njihove težave.

Veseli bomo vašega obiska!

Naše prednosti

Svetovanje farmacevta

Strokovne meritve in testiranja

Širok nabor izdelkov

Ponudba izdelkov

Zdravila na recept in

brez recepta

Magistri farmacije vam ob izdaji zdravil na recept ali brez recepta svetujemo o pravilni in varni uporabi, o predpisanem odmerjanju in posebnostih pri jemanju zdravil. Pacienti, ki imajo v redni terapiji več zdravil in potrebujejo pomoč za lažje razumevanje in jemanje zdravil, se lahko dogovorijo za izdelavo osebne kartice zdravil.

 

Prehranska dopolnila

V lekarni vam nudimo širok izbor prehranskih dopolnil. Zavedati se moramo, da so prehranska dopolnila varna, če jih uživamo skladno s priporočili proizvajalca in pri tem upoštevamo njihov priporočen dnevni odmerek. Pri izbiri prehranskih dopolnil morajo biti še posebej previdni ljudje s pridruženimi boleznimi, pri uživanju pa je vedno potrebno upoštevati strokovni nasvet zdravnika ali farmacevta.

Kozmetika

Za zdravo in negovano kožo je pomembna izbira pravega kozmetičnega izdelka. V naši lekarni ga poiščite s pomočjo strokovno usposobljenih magistrov farmacije. Preverite široko ponudbo kozmetike ter dermokozmetike. Dermokozmetični izdelki so namenjeni negi občutljive, netolerantne in k alergijam nagnjene kože. Posebno pozornost pa namenjamo tudi izdelkom za nego kože dojenčkov in otrok.

 

Medicinski pripomočki

Medicinski pripomočki oz. medicinsko tehnični pripomočki so sredstva, namenjena zdravljenju ali medicinski rehabilitaciji.

V lekarni jih izdajamo na podlagi naročilnice za medicinsko tehnični pripomoček, ki jo napiše osebni zdravnik ali zdravnik specialist. Ob izdaji vam tudi svetujemo o pravilni uporabi pripomočka.

Medicinske pripomočke izdajamo tudi brez recepta.

Magistralni izdelki

Magistralni izdelki so pacientu bolj prijazni, saj običajno ne vsebujejo dodanih konzervansov, stabilizatorjev in barvil. Zahtevajo pa strožje pogoje shranjevanja in rokovanja, posledično je krajši tudi njihov rok uporabnosti.

Za naročilo magistralnega pripravka nas prosim pokličite ali nam pišite.

 

 

Veterina

V lekarni imamo na voljo široko paleto izdelkov za naše štirinožne prijatelje – zdravila brez recepta za zatiranje bolh, klopov, uči, glist in trakulj.

Ker ti zajedalci predstavljajo nevarnost tudi za ljudi, saj so prenašalci bakterijskih, virusnih in drugih bolezni, je nujno potrebno da svoje ljubljenčke redno zaščitimo tako pred notranjimi, kot tudi zunanjimi zajedalci.

Lekarna Bistrica

Lekarna Bistrica Prostor 1

Zemljevid Samo Pin Web

Lokacija in odpiralni čas

Mercator center Domžale
Cesta talcev 4, 1230 Domžale
Pon – Pet: 8.00 – 19.00
Sobota: 8.00 – 13.00
Nedelja: zaprto