Rilastil Splošen Jun24 Lekarna Bistrica Domžale 1080x1080 Zaslon

NOVO Rilastil v Lekarni Bistrica

Z veseljem sporočamo, da je v Lekarno Bistrica prišla znamka RILASTIL.

Rilastil je italijanska dermatološka blagovna znamka, ki ponuja vrhunske in učinkovite rešitve za vsakodnevno nego kože. Odlikuje jo široka paleta izdelkov, ki temeljijo na poglobljenem dermatološkem znanju in posvečajo posebno pozornost elastičnosti kože. 

Znamko Rilastil je razvil Istituto Ganassini, izjemen inštitut, ki se že od leta 1935 ukvarja z revolucionarnimi raziskavami na področju dermokozmetike. Leta 1972 je na trg prišla znamka Rilastil, ki se je kot prva posvečala elastičnosti kože – vidiku, ki do tedaj ni bil posebno poudarjen v negi kože. Iz tega izhaja tudi ime Ri-lastil (Ri-elastičnost).

Za formuliranje kozmetičnih izdelkov, ki na edinstven način naslavljajo kožne težave, so uporabljene metode farmacevtske industrije.

V Rilastilovi ponudbi boste našli linije, ki naslavljajo različne tipe kože in kožna stanja; od izdelkov za čiščenje, vlaženje, regeneracijo, eksfoliacijo in toniranje ter posebnih izdelkov za akne, rdečico, znake staranja, hiperpigmentacije ter zelo občutljivo in atopično kožo. Posebej so znani po bogati liniji odličnih sončnih krem Sun System za zaščito pred UV žarki.

V Rilastilu si prizadevajo za nenehne izboljšave, hkrati pa ostajajo zvesti svojim vrednotam, kot kakovost, učinkovitost, varnost, ljudje in okoljevarstvo: njihovi laboratoriji denimo delujejo na 100 % obnovljivo energijo.