Akcija

ROJSTNODNEVNA AKCIJA NOVELIUS MEDICAL HIDROKOLAGEN

Od 28. 9. do 6. 10. 2023 izkoristite veliko rojstnodnevno akcijo NOVELIUS MEDICAL HIDROKOLAGEN.
Novelius Medical kolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov. Izdelan je po najvišjih standarnih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka.

Novelius Medical hidrokolagen vsebuje trajnostno in etično pridobljene kolagenske peptide najvišje kakovosti iz divjih belih rib iz Atlantika, ki ne vsebujejo antibiotikov, hormonov, težkih kovin ali GSO. Vsebuje optimalno razmerje aminokislin, ki so ključni gradniki vseh tipov kolagena v telesu. Dnevne priporočene doze so pakirane posamično, kar izdelku zagotavlja ne le praktičnost, ampak tudi biološko neoporečnost.

Kolagenski peptidi v hidrokolagenu klinično dokazano zmanšujejo gube, poskrbijo za boljšo hidriranost in elastičnost kože ter izboljšajo gostoto in čvrstost las.

Za peptide v Novelius Medical kolagenu je značilno to, da so izdelani tako, da se praktično nedotaknjeni absorbirajo v krvni obtok in iz tam v ciljna tkiva. To jim zagotavlja izjemno, do kar 98% absorpcijo. Odločite se za najvišji možni izkoristek in svojemu telesu privoščite le najboljše s hidrokolagenom Novelius Medical.